Genel Müdür - Yiğit DEMİRTÜRK

Eğitimde 30.yılını kutlayan YÜCE Okulları olarak;
Sanayi Devriminin ihtiyaçlarını karşılamak üzere sadece tahtada ders anlatılan, sınavlarla öğrencileri değerlendiren okul olmak yerine;
21.YY dünyasına uygun; araştıran, sorgulayan ve eleştirel düşünen öğrenciler yetiştirmek için uluslararası standartlara uygun ve bireysel farklılıklara cevap verebilen bir okul olmak ve bunu sürdürebilmek için çalışıyoruz.

21.YY okulu olma hedefimizle yolumuza devam ederken “Eğitim ailede başlar, sevgiyle YÜCE’lir” sloganımız doğrultusunda, 2000’den fazla mezunu, mevcut öğrencisi, velisi ve çalışanlarıyla “YÜCE Ailesi” olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir okul olmak yerine tüm YÜCE’liler için “Bir Yuva” olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Eğitimde her zaman yenilikçi ve öncü olmayı benimsemiş ve sektöründe bu zamana kadar yaptığı yenilikler ile hiçbir zaman yetinmemiş YÜCE Ailesi olarak, Kurucumuz YÜCEL Baba’nın izinde, ülkesini seven, Atatürk ilke ve değerlerine bağlı, yenilikçi, lider “YÜCELEN Gençler” yetiştirmeye, tüm yüreğimizle ve azmimizle çalışmaya devam ediyoruz.