Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

Tema Ayı: Danimarka

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan mayıs ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Danimarka ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Danimarka ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı : Nijerya

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Nisan ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Nijerya ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Nijerya ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı : Norveç

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Mart ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Norveç ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Norveç ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı: Tacikistan

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Şubat ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Tacikistan ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Tacikistan ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı: Kanada

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Ocak ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Kanada ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Kanada ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı: Kırgızistan

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Aralık ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Kırgızistan ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Kırgızistan ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.