Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

“Tatil Başlıyor” etkinliği

16-20 Ocak haftasında okulumuzda “Tatil Başlıyor” etkinliği yapılacaktır. Öğrencilerimize, uzun ve yoğun bir temponun ardından verimli ve keyifli zaman geçirebilecekleri bir tatil başlangıcı yapmak, dönem boyunca kazandıkları becerileri pekiştirme yollarını göstermek amacıyla eğlenceli aktiviteler içeren kutlamalar yapılacaktır.

‘’Geleceğe Enerjin Kalsın’’ etkinliği

09-13 Ocak 2023 tarihi haftasında okullarımızda ‘’Geleceğe Enerjin Kalsın’’ etkinliği yapılacaktır. Öğrencilerimize yaşanılabilir bir dünya için doğa ve çevre bilincini kazandırmak, enerji tasarrufunun farkındalığını sağlamaya çalışmak amacıyla yapılacak etkinliğe tüm sınıf düzeyleri katılacaktır.

Tema Ayı: Mısır

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan ocak ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Mısır ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Mısır'ı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

‘’Sağlıklı Mutlu Bir Yıl Sporla Başlar’’ etkinliği

2-6 Ocak haftasında okulumuzda ‘’Sağlıklı Mutlu Bir Yıl Sporla Başlar’’ etkinliği yapılacaktır. Mutluluğun fiziksel ve zihinsel sağlık için önemli bir faktör olduğunu kavratmak amacıyla yapılacak etkinliğe tüm sınıf düzeyleri katılacaktır.

“Hoş Geldin Yeni Yıl’’ etkinliği

26-30 Aralık haftasında okulumuzda “Hoş Geldin Yeni Yıl’ etkinliği yapılacaktır. Yeni bir yıla girerken öğrencilerimize birlik ve beraberlik içinde yeni bir yılın coşkusunu yaşatmak ve paylaşım duygularını arttırmak amacıyla öğrencilerimiz, 30 Aralık Cuma günü “2023’e Merhaba Partisi” ile eğlenceli aktiviteler içeren kutlama yapacaklar, Yücelen Sesler Orkestra Takımımız tarafından hazırlanan Yeni Yıl Konseri”ni izleyerek yeni yıl heyecanına ortak olacaklardır.

“Genç Girişimciler Üretim Şenliği’’ etkinliği

19-23 Aralık haftasında okulumuzda “Genç Girişimciler Üretim Şenliği’’ etkinliği yapılacaktır. “Dilek Ağacı Projesi”nin üçüncü adımı olan, etkinliğimizde öğrencilerimiz kendi tasarladıkları ürünleri satarak projeye destek olmak adına 19 Aralık, Pazartesi günü Geleneksel Yılbaşı Kermesi” yapacaklardır. Böylece öğrencilerimiz kendi yaratıcılıklarını kullanarak belli bir plan doğrultusunda takım ruhuyla hareket ederek, yardımseverliğin ve başarmanın mutluluğunu yaşayacaklar ve girişimciliğin de ilk adımını atacaklardır.