Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

"Hoşgeldin Bahar"

08-12 Nisan tarihleri arasında okulumuzda "Hoşgeldin Bahar" etkinliği yapılacaktır.

Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında 12 Nisan 2019 Cuma günü  “Baharın Ritimleri” sloganıyla okul bahçesinde düzenlenecek olan bahar şenliği etkinliğine katılacaklardır.

4.Sınıflar 2.Yazılı Konu Kapsamı

Sayın Veli,

08-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 2.yazılı konu kapsamları için tıklayınız.

Ortak Sınav-2 Konu Kapsamı

Sayın Velimiz,

01-05 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Ortak Sınav-2 Konu Kapsamları için tıklayınız.

"Mısır" Tema Ayı

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Nisan ayı tematik etkinliğimiz kapsamında “Mısır” ve kültürünü mercek altına alıyoruz.

Mısır'ı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

"Ülkemi Tanıtıyorum"

01-05 Nisan tarihleri arasında okulumuzda "Ülkemi Tanıtıyorum" etkinliği yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında, ülkemizin doğal ve turistik bölgelerini araştırmak,  yaşadığımız çevrenin sosyal ve kültürel yapısını tanımak ve edinilen bilgileri birbirleriyle paylaşmak amacıyla 5 Nisan 2019 Cuma günü düzenlenecek Turizm Panayırı'na katılacaklardır.

“Dünden Bugüne Tiyatro”

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle, okulumuzun Tiyatro Takımı öğrencileri, “Dünden Bugüne Tiyatro” adlı müzikal tadında bir oyun hazırladı.

Tiyatro oyunumuz 27 Mart 2019 Çarşamba günü saat 18.30’da okulumuzun Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Saygılarımızla.