Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

Okul Aile Birliği Genel Kurulu hk.

.

Sayın Velimiz,

2021-2022 Öğretim Yılı Özel YÜCE Okulları Okul Aile Birliği Genel Kurulu 22 Ekim 2021 Cuma günü saat 17.00’da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya katılımınızı rica ederiz.

Saygılarımızla.

Tema Ayı: Japonya

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan ekim ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Japonya ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Japonya ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı: Azerbaycan

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan eylül ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Azerbaycan ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Azerbaycan ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Ders Araç-Gereç ve Kitap Listesi

Sayın Velimiz,

2021-2022 Öğretim Yılında okulumuzda kullanılacak ders araç-gereç ve kitap listesi için tıklayınız.

Ders Zaman Çizelgesi

2021-2022 Öğretim Yılı Ders Zaman Çizelgeleri için tıklayınız

Tema Ayı: Danimarka

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan mayıs ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Danimarka ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Danimarka ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.