Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

"YAZA MERHABA"

10-14 Haziran tarihleri arasında okulumuzda "Yaza Merhaba" etkinliği yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında: 13 Haziran 2019 Perşembe Günü Saat 17.30’da okulumuzun Konferans Salonunda “Yücelen Gençler Gala” programı yapılacaktır ve tüm velilerimiz davetlidir.

"DOĞADA YAŞAM"

27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında okulumuzda "Doğada Yaşam" etkinliği yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında: Doğal ortamda yaşamayı öğretmek ve doğa bilinci kazandırmak amacıyla, 1-2 Haziran 2019 tarihlerinde Mengen Nesilce Tatil Köyü'nde "10. Geleneksel Çadır Kampı" etkinliğimiz yapılacaktır.

"KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ"

20-24 Mayıs tarihleri arasında okulumuzda "Kültür Sanat Günleri" etkinliği yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında: Öğrencilerimiz bütün bir eğitim yılı boyunca kulüp ve takım çalışmalarına yoğun özveri kattı. Bu emekleri neticesinde hem yeteneklerini geliştirdiler hem de çeşitli etkinliklere renk kattılar. Eğitim döneminin sonuna yaklaştığımız bu günlerde kulüp ve takımlarda görev alan öğrencilerimiz, sene boyunca elde ettikleri ürünleri 24 Mayıs Cuma günü, “Sanat Gecesi” etkinliğinde sergileyecekler. Halk dansları, müzik resitali, modern dans gösterileri, resim sergisi ve şiir dinletisinin yer alacağı bu etkinlik okulumuz konferans salonunda saat 17:00 de başlayacaktır.

"GENÇLİK ŞENLİĞİ"

13-19 Mayıs tarihleri arasında okulumuzda "Gençlik Şenliği" etkinliği yapılacaktır.

• Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm gençlere armağan ettiği gençlik bayramı 19 Mayıs’ın önemini kavratmak ve dünya barışı, sevgi, birlik, beraberlik, paylaşım ve dayanışma gibi duyguları hissettirmek amacıyla okulumuzda 19 Mayıs 2019 Pazar günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni yapılacaktır. Törenimiz saat 08.50 itibari ile konferans salonunda başlayacaktır.
• 19 Mayıs 2019 Pazar günü, “10.Geleneksel Bisiklet Şenliği”miz 13.00-15.00 saatleri arasında Panora Avm ile Oran Diplomatik yol arasında Çankaya Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilecektir.
• 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı olması nedeniyle, 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 19.19’da “100.Yıl Gençlik Yürüyüşü” yapılacaktır.

4.Sınıflar 3. Yazılı Konu Kapsamları

Sayın Veli,

13-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 3.yazılı konu kapsamları için tıklayınız.

"SEVGİLİ ANNELERİMİZ"

06-12 Mayıs tarihleri arasında okulumuzda "Sevgili Annelerimiz" etkinliği yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında Okul Aile Birliğinin her yıl düzenlediği Geleneksel Anneler Günü Kermesimize katılacaklardır. 9 Mayıs 2019 Perşembe günü 09.00-17.00 saatleri arasında, okul bahçesinde yapılacak olan kermese tüm velilerimiz davetlidir.