Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

Tema Ayı: Meksika

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan mayıs ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Meksika ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Meksika’yı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Tema Ayı: Güney Kore

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan nisan ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Güney Kore ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Güney Kore'yi öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Tema Ayı: Avusturya

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan mart ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Avusturya ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Avusturya'yı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Tema Ayı: Ürdün

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan şubat ayı tematik etkinliğimiz kapsamında “Ürdün” ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Ürdün’ü öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Tema Ayı: İtalya

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan ocak ayı tematik etkinliğimiz kapsamında İtalya ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

İtalya’yı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Tema Ayı: Moğolistan

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan aralık ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Moğolistan ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Moğolistan’ı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.