Ortaokul Müdürü - Ergun Burak KALDIRIMCI

Çocuklarımızın ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutarak, okuldaki tüm öğrencilerimizin öğrenme seviyelerinin üst düzeye ulaşmasını sağlamak için sonuna kadar çalışan harika ve ilham verici bir kadroya liderlik etmekten son derece gurur duyuyorum. Okulumuzda öğrenmeyi tüm çocukların geliştirmesi gereken bir beceri olarak görüyoruz. Çocuklarımız öğrenme becerilerini destekleyici ve mutlu bir ortamda geliştirdiklerinde, bilgiyi içselleştirerek ömür boyu kendileri ile kalmalarını sağlamış olurlar. Okulumuzun Uluslararası Bakalorya programını ana okulundan lise son sınıfa kadar sürekli uygulama yetkisine sahip olması yani IB-continuum okul olma ayrıcalığımız, öğrencilerimizin en üst potansiyellerine ulaşmalarını ve yaşam boyu öğrenen, sorgulayan bireyler haline gelmelerini sağlamaktadır.

Okulumuz gerek kampüs gerek kadro açısından sahip olduğu büyük potansiyeli, Edu21 yazılımıyla eşsiz teknolojik alt yapısı ister uzaktan ister yüz yüze sunulabilen harmanlanmış eğitim seçenekleri ile öğrencilerimizi gerekli 21. yüzyıl becerileriyle buluşturmaktadır. Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı (IB-MYP) ile girişimcilik esasına dayanan hayat başarısı yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bununla birlikte uluslararası Equals programı gereği uygulamakta olduğumuz kur sistemi sayesinde çift dil konuşma ve anlama becerisine sahip Dünya vatandaşları yetiştiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda öğrencilerimizin yeni başarılarını paylaşmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Okulumuzu ziyaret ettiğinizde, eminim çok farklı bir okul olduğumuzu görecek, okulumuzda kabul personelimizden öğretmenlerimize, AR-GE birimimizde görev yapan uzman öğretmenlerimizden, kıdemli idare ekibimize kadar tanıştığınız herkesin yüzünde gülümse ile birlikte güven veren ifadeyi hissedeceksiniz. “Eğitim ailede başlar, sevgiyle YÜCE’lir” sloganımız doğrultusunda sizleri okulumuzu daha yakından tanımanız için mutlu ailemize davet ediyorum.