Ortaokul Müdürü - Gökçen ERCAN

Eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, 21. Yüzyılın bilgi çağının gereklerini yerine getiren ulusal ve evrensel değerler doğrultusunda fark yaratan bir eğitim kurumu olarak bilimsel düşünen, özgüveni ve özsaygısı yüksek, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü bireyler yetiştirmek en temel amacımızdır.

Yüce Okullarında çocuklarımızın çağımızın gerekleri olan 21. Yüzyılın becerilerine sahip olarak yetiştirilmesi için kurucularımızın, idarecilerimizin ve eğitim personelimizin büyük bir özveriyle çalıştığını belirtmek isterim.

Siz değerli velilerimizi de Atatürk ilke ve inkılapları rehberliğinde eğitim veren kurumumuzun bir parçası olarak görmekten onur duyarız.

“Eğitim ailede başlar, sevgiyle YÜCE’lir” sloganımız doğrultusunda, eğitim kadromuzun, idarecilerimizin ve kurumumuzun çocuklarımızı geleceğe hazırlarken her zaman yanınızda olduğunu bilmenizi isteriz.

Saygı ve Sevgilerimle,

Gökçen ERCAN CV