Yemek

Ana Sayfa / Güncel / Yemek

YÜCE Okullarında sunulan yemek hizmetleri gıda alanında TSE standartlarına sahip alt yüklenici kuruluşlar tarafından verilmektedir.

YÜCE Okulları bünyesinde bulunan yiyecek ve içecek üretim merkezi aynı anda 2000 kişiye yemek üretecek kapasiteye ve donanıma sahiptir. Okul yemekhanesinde sunulan yemekler, alanında yetkin firmanın profesyonel aşçıları ve görevlileri tarafından hazırlanan yiyecekler, diyetisyen ve doktor gözetiminde öğrencilerimize sunulmaktadır. Aylık mönüler; okul yöneticileri, çalışanları ve öğrencilerin öneri ve istekleri doğrultusunda, yapılan sözleşmeye bağlı kalınarak firmaların yöneticileri ve diyetisyeni tarafından hazırlanmakta ve YÜCE Okullarının ilgili yöneticileri ile Okul Aile Birliği üyeleri tarafından onaylanarak son şeklini almaktadır. Bu mönüler, okulumuzun internet sitesinde aylık olarak yayınlanmakta olup bu konudaki öğrenci görüş ve memnuniyeti anketler yoluyla öğrenilmektedir.