İlkokul Müdürü - Merve KONAK

Öğrencilerimizin güvende ve değerli hissettiği, rahatlıkla kendilerini ifade edebildiği, çevresinin farkında olduğu bir atmosferde Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (IB-PYP) ile 21.yy becerilerine uygun, dünya standartlarında eğitim almalarını hedefliyor. IB Continuum okul olmamız sebebiyle her kademede devamlılığı vaat ediyoruz.

“Eğitim Ailede Başlar, Sevgiyle Yücelir” sloganımız doğrultusunda, siz değerli velilerimizin bizlere emanet ettiği değerli yavrularınızı, belki de şu an hiç var olmayan geleceğin mesleklerine ve paradigmalarına sürekli kendimizi geliştirerek temel değerlerimiz ışığında hazırlıyoruz.

Kendini gerçekleştiren önce eğitim hayatına sonrasında kalbine YÜCE’yi alan, doğal YÜCE Ailesi üyesi olan tüm öğrenci ve velilerimizin haklı gururuna layık olmak için çalışıyoruz.

Saygı ve Sevgilerimle,

Merve KONAK CV