İlkokul Müdürü - Uğur ÖZEREN

Mutlu geçen ilkokul yılları akademik gelişim için eğlenceli ve deneyim doludur. Deneyim sadece zamanla kazanılmış birikimler değildir; aynı zamanda farklı yolları keşfedebilme cesaretlerinin desteklenmesi de önemlidir. Yeni teknolojiler ve çalışma yöntemleri gelişip değiştikçe, öğrencilerimiz, bu yenilikler karşısında yaratıcı düşünme ve çözümler üretmeye ihtiyaç duymaktadır.

21. yüzyıl öğrencilerimizin eseri olarak bizlere yansıyacaktır. Onlar, farklı bilgi ve teknolojileri birleştirerek farklılıkları bir araya getirip gurur veren başarılar kazanacaktır. Gelecek; teknolojik gelişmelerin hızını hayatın ritmi ile eşitleyip yaşam akışını hızlandıran öğrencilerimizin olacaktır.

YÜCE Okullarının hedefi, bilgiyi nasıl edineceğini bilen ve ezberleyen değil, sorgulayan bireyler yetiştirmektir.

İlkokul eğitim sürecinizde sizleri Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı, Türk milletinin milli ve manevi değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan bireyler olarak yetiştiriyoruz. Bireysel başarılarınızın yanı sıra kolektif başarılarınızı ortaya koyarak Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği “uygarlık” hedefini gerçekleştireceksiniz. Değerlerinizi, aldığınız eğitim, bilim, sanat ve sporla ve özgüveniniz ve başarılarınız ile harmanladığınızda başarılarınızı onur ile taçlandıracaksınız.

Bizler, bu yuvada öğrencilerimizin; mutlu, merak etmekten asla vazgeçmeyen, önyargısız, kendisiyle barışık, geleceğin vicdanlı, vefalı, farklılıklara saygılı, özgür ruhlu, kendini iyi ifade edebilen, sorumluluklarının farkında olarak evrensel etik değerlere sahip dünya vatandaşları olabilmeleri için eğitimi ciddiye alıyor ve disiplinle çalışıyoruz.