Okul Aile Birliği

Ana Sayfa / Güncel / Okul Aile Birliği

YÜCE Okulları iş birliği ile etkinlikler düzenlemekte, yapılan okul ziyaretleri ile veliler adına incelemelerde bulunmaktadır.

29 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 11:00’da okulumuz konferans salonunda veli, öğretmen ve idarecilerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Kurulu oluşturulmuş; Divan Başkanlığına Doğuş Sarpkaya, yazmanlığa ise Çağdaş Akbulut oy birliği ile seçilmiştir. 2017-2018 Yılı Yönetim Kurulu Başkanı Burçak Öktenoğlu tarafından Faaliyet Raporu Denetleme Kurulu Başkanı Arzu Önal Tarafından Denetleme Raporu okunup ibra edilmiştir. 2018-2019 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu asil ve yedek listesi yapılan oylama sonucunda oybirliği ile aşağıdaki gibi belirlenmiş; toplantı iyi dilek ve temennilerle sona ermiştir.

YÖNETİM KURULU
Burçak ÖKTENOĞLU (Başkan)
Serpil SÖNMEZ (Başkan Yardımcısı)
Bora TAŞKENT (Sayman)