Eğitim İçin Teknoloji

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Eğitim İçin Teknoloji

Başarıların arkasında yenilikler, yeniliklerin arkasında YÜCE OKULLARI vardır...

Geleceğin eğitim sistemi her bir öğrencinin ihtiyacına cevap veren farklılaştırılmış öğretim programlarının oluşturulduğu, içeriğin teknoloji ile dinamik olarak desteklendiği, öğretmen rehberliğinde yönetildiği bir yapıya doğru hızla gitmektedir. Teknoloji bu değişimin gerçekleşmesi için gerekli bir araç olarak eğitim sistemi içerisinde her geçen gün daha etkin yer almaktadır.

YÜCE Okulları kurulduğu günden itibaren eğitim-öğretimde teknolojiyi etkin olarak kullanan bir okul olarak birçok ilki gerçekleştirmiştir. Son olarak Eylül 2011’de 3.sınıftan itibaren tüm seviyelerde tablet bilgisayar kullanımına geçerek ve basılı ders kitaplarını geride bırakarak Türkiye’de bir değişime daha öncü olmuştur. YÜCE Okulları liderlik ettiği bu yolda her geçen gün edindiği kazanımlarla okul kültürünü geliştirerek fark yaratmaktadır.

YÜCE Okulları MEB öğretim programları, IB İlk Yıllar, Orta Yıllar ve Diploma programları ve P21 21. Yüzyıl becerilerini bir arada barındıran karma bir öğretim modeli uygulamaktadır. Farklı programlardan gelen kazanımları tek bir ders planında birleştirmek için teknolojiden etkin olarak yararlanan YÜCE Okulları, aynı zamanda öğretim kaynaklarını teknoloji desteği ile zenginleştirerek öğrencilerin ihtiyacına göre öğretimi farklılaştırabilmektedir.