YÜCE Okulları © Tüm Hakları Saklıdır. YÜCE Okulları web sitesi kullanım şartları, gizlilik ve telif hakları ile ilgili şartları :

yuce.k12.tr web sitesinin tüm hakları, Özel YÜCE Okulları'na aittir. Site içeriği uluslararası telif hakları ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, site içeriğindeki, yazı, makale, görüntü, dosya, fotoğraf, video, ses, işaret veya sair fikir ürünleri Telif Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmakta olup, Özel YÜCE Okulları'nın yazılı izni olmadıkça bu sitedeki hiç bir materyal değiştirilemez, çoğaltamaz, yeniden yayımlayamaz ya da dağıtılamaz. yuce.k12.tr ‘de yer alan duyuru dosyaları, yemek menüleri, proje dosyaları ve benzeri diğer tüm dosyaları okunabilir ancak çoğaltılamaz veya yayınlanamaz.

yuce.k12.tr üçüncü şahıslar tarafından idare edilen İnternet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler de sağlamakta olup. bu sitelerde yayınlanan içerik ve sorunlar bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler ve sorunlar nedeniyle yuce.k12.tr sorumluluk sahibi değildir.