Özel YÜCE Koleji

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Özel YÜCE Koleji

21. YY Eğitimi: Özel YÜCE Koleji!

Özel YÜCE Koleji Türkiye’de eğitim alanında her zaman ilkleri gerçekleştiren ve öğrencilerini 21. Yüzyılın becerileri ile destekleyen uluslararası bir eğitim anlayışına sahiptir.

Özel YÜCE Koleji kurulduğu günden bugüne yenilikçi öğretim yaklaşımları ile Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmiş bir okuldur. YÜCE Koleji, 2001 yılında Akıllı Okul ile bilgisayar ve projeksiyon gibi teknolojik donanımları sınıfta standart olarak kullanmaya başlamıştır. 21. Yüzyıl eğitimi çerçevesinde teknolojiyi hem dersliklerde hem de eğitimin süreçlerinde etkin olarak kullanan Özel YÜCE Koleji tüm düzeylerinde tablet bilgisayarlar ile öğretimi zenginleştirmekte ve öğrencilerin öğretim ihtiyacı doğrultusunda farklılaştırılmış öğretim yöntemlerini uygulamaktadır.

Özel YÜCE Koleji farklı öğretim yöntemleri ve zengin ölçme stratejileri ile 21. Yüzyılın eğitimini veren, öğrencilerini gelecekte başarılı bireyler olmak üzere gerekli 21. Yüzyıl becerileri ile geliştiren, uluslararası standartlarda yapılandırılmış bir öğretim sunmaktadır. Özel YÜCE Koleji Uluslararası Bakalorya Örgütü tarafından 2006 yılında Diploma Programını (IB-DP) ve 2015 yılında Orta Yıllar Programını (IB-MYP) vermeye hak kazanmıştır.