Özel YÜCE Ortaokulu

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Özel YÜCE Ortaokulu

21. YY Eğitimi: Özel YÜCE Ortaokulu!

Özel Yüce Ortaokulu Türkiye’de eğitim alanında her zaman ilkleri gerçekleştiren ve öğrencilerini 21. Yüzyılın becerileri ile erken yaşta tanıştıran uluslararası bir eğitim anlayışına sahiptir. Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı (IB-MYP) ile uluslararası programların sürekliliği sağlanmaktadır.

Özel YÜCE Ortaokulu yenilikçi yapısı ile Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmiş ve bugün standart haline gelmiş uygulamalarda öncülük etmiş bir okuldur. Bilgisayar, akıllı tahta gibi teknolojik donanımları sınıfta standart olarak kullanan Özel Yüce Ortaokulu branş derslikleri öğrenciyi ve öğrenmeyi dersle ilgili en doğal ortamda merkeze almaktadır.

21. Yüzyıl eğitimi çerçevesinde teknolojiyi hem dersliklerde hem de eğitimin her sürecinde etkin olarak kullanan Özel YÜCE Ortaokulu tablet bilgisayarlar ile öğretimi zenginleştirmekte ve öğrencilerin öğretim ihtiyacı doğrultusunda farklılaştırılmış öğretim yöntemlerini uygulamaktadır.

Özel YÜCE Ortaokulu, öğrencilerini uluslararası alanda başarıya taşıyacak farklı öğretim yöntemleri ve zengin ölçme stratejileri ile 21. yüzyılın eğitimini veren, öğrencilerini gelecekte başarılı bireyler olmak üzere gerekli 21. yüzyıl becerileriyle buluşturan uluslararası standartlarda yapılandırılmış bir öğretim sunmaktadır.