Servis

Ana Sayfa / Güncel / Servis

YÜCE Okullarında servis hizmetleri taşımacılık alanında kalite standartlarına sahip hizmet sağlayıcı firmalar tarafından yürütülmektedir.

YÜCE Okullarında öğrenci servis hizmeti, yeni araçlar, deneyimli kadro ve uzman alt yüklenici firmalar tarafından yürütülmektedir. Firmaların görevlendirdiği tüm sürücülerin, Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen “SRC Belgesi” ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilen “Psikoteknik Belgesi” bulunur ve ayrıca B1, B2 ve D2 belgeli araçlarıyla yurtiçi ve yurtdışı okul gezilerinde de YÜCE Okulları öğrencilerine güvenli bir şekilde ulaşım hizmeti sağlanır. Servis hizmeti, Ankara’nın her semtine ulaşabilen geniş bir filo ile YÜCEli öğrencilere güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetinden faydalanmalarını sağlamaktadır.