Güvenlik

Ana Sayfa / Güncel / Güvenlik

YÜCE Okullarında Güvenli Okul kavramı ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun olarak yürütülmektedir.

Ankara, Oran semtinde bulunan YÜCE Okulları yerleşkesinde, öğrencilerimizin sabah okula giriş ve akşam çıkış saatleri haricinde okul dışına çıkmalarına izin verilmez. Tüm yerleşkenin güvenlik ve gözetimi dünyanın ve ülkemizin önde gelen güvenlik şirketleri tarafından sağlanmaktadır. Özenle eğitilen profesyonel güvenlik görevlileri, yerleşke giriş ve çıkışlarında 7 gün 24 saat hizmetlerini titizlikle yürütmektedirler. Öğrenci, veli, personel ile ziyaretçi girişleri elektronik olarak denetlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Yerleşkenin iç ve dış mekânlarının tamamında kapalı devre kamera sistemi (CCTV) mevcut olup sistemin kaydettiği görüntüler arşivlenmektedir.

YÜCE Okullarında yangın ve doğal afetlerle ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında düzenli olarak tatbikatlar yapılmakta, öğrenci ve çalışanlara yönelik konferanslar düzenlenmekte ve çalışanlara hizmet içi eğitimler verilmektedir. Okuldaki işaretlendirme, yangın tüpleri, yangın hortumları ve benzeri araç ve gereçler düzenli olarak kontrolden geçmektedir.

Güvenli okul kavramını kapsamlı bir şekilde hayata geçiren YÜCE Okulları, eğitimde sürekliliği sağlayarak, ailelerin güvenle çocuklarını teslim edebilecekleri bir okul ortamı oluşturmaktadır.