Destek Hizmetleri

Ana Sayfa / Güncel / Destek Hizmetleri

YÜCE Okullarının öğrencileri için önceliği: Yüksek Kalite!

YÜCE Okullarında eğitim-öğretim dışındaki destek hizmetler ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun olarak hizmet sağlayıcı firmalar tarafından yürütülmektedir.

YÜCE Okulları tarafından verilen destek hizmetleri ilgili alanlarda kalite güvence sistemleri uyarınca hizmet veren alt yüklenici kuruluşlar ile yürütülmektedir. Verilen hizmetler aynı zamanda okul yönetiminin gözetim ve denetiminde yürütülmekte olup “Okul Aile Birliğinin” gözetimi ve iş birliği ile farklı görüş ve öneriler de dikkate alınarak iyileştirmeler yapılmaktadır.

Öğrencilere sunulan yan destek hizmetlerinin hem kalite hem de fiyat anlamında en doğru kararın alınması ve hizmetlerin bu çerçevede yürütülmesi için YÜCE Okulları uzman hukuk kuruluşlarından destek almakta ve öğretim yılı boyunca kontrat yönetimini başarıyla sürdürmektedir.