Spor

YÜCE’liler için spor sağlıklı yaşam demektir!

YÜCE Okullarında spor sadece fiziksel gelişimin değil aynı zamanda sosyal gelişimin ve organizasyon becerilerinin de gelişmesi için önemli bir araç olarak kullanılmaktadır.

YÜCE Okulları öğrencilerinin çocukluktan itibaren büyüyüp geliştikleri gerçeğinden yola çıkarak planlanan etkinlikler erken yaştan itibaren yüzme ve spor etkinlikleri ile başlamaktadır.

Anaokulu ve ilkokulda her güne “Sabah Sporu” ile başlayan öğrenciler, gün içerisinde açık havada hareket etme fırsatı bulurlar.

Beden Eğitimi Dersleri
Ön Hazırlık gruplarından itibaren lise son sınıfa kadar beden eğitimi dersleri spor ve yüzme içeriği ile öğrencilerin hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine destek olacak şekilde yapılandırılmıştır. Beden eğitimi dersinde uzmanlar tarafından gözlemlenen çocuklar yetenekleri doğrultusunda takımlara yönlendirilirler.

Spor Takımları
Yetenekli ve istekli öğrencilerin katılımı ile YÜCE Okulları yüzme, basketbol ve voleybol takımları ulusal ve uluslararası müsabakalara katılmaktadır. Takım oyuncuları okul sonrası ve hafta sonu yapılan düzenli antrenmanlarla çalışmalarını yürütmektedir.

YÜCE Okulları Spor Takımları
  • Minik Erkek Basketbol Takımı