Liseler Müdürü - Vildan YALIM

1988 yılında kurulan ve günümüze kadar birçok öğrencinin hayatında iz bırakan okulumuz, öğrencilerimize akademik ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri bir eğitim ortamı sağlamaktadır. Bizler için ülke içinde ve dışında bulunan yetiştirdiğimiz tüm öğrencilerimize yürekten verilen emek ve gurur vardır.

Siz sayın velilerimizin; uluslararası bakış açısına sahip, akademik olarak güçlü, temel değerlerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında öğrenciler yetiştiren ailemizin bir parçası olmanız bizleri onurlandıracaktır.

Kendine güvenen, başarılı nesiller yetiştirmek için 21.yy eğitimi veren, yeniliklere açık, teknolojiyi etkin olarak kullanan okulumuz nice 30 yıllarda varlığını sürdürecektir.

Eğitim kadromuzun, idarecilerimizin ve kurumumuzun sizlerin en değerli varlıklarının hayatlarında güzel izler bırakmak için yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygı ve Sevgilerimle

Vildan YALIM CV