Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Sergi Kulübü Toplandı!

YÜCE İlkokulunda bu hafta, Sergi Kulübü öğrencileri, öğretmenleriyle ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Yaratıcı Eller!

YÜCEli öğrenciler, sosyal etkinlikler kapsamında tasarım ve sanatla dolu bir hafta geçiriyor. Öte yandan öğrenciler, üretimleriyle sosyal sorumluluklarını da yerine getiriyor.

Sonuç Değerlendirme Etkinlikleri Devam Ediyor!

YÜCE Okullarında 5. sınıf öğrencileri, MYP Matematik Sonuç Değerlendirme etkinliklerinde kesir konusu ile kek yapımını ilişkilendirmelerinin ardından bugün de 6.sınıf öğrencilerimiz dersleriyle ilişkili hâlde bulgur salatası üretti.

MYP Sonuç Değerlendirme Etkinliği

YÜCE Okulları, okulda edinilen tüm bilgilerin yaşamın gündelik pratiklerinde bir karşılığı olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. 5. sınıf öğrencileri, MYP Matematik Sonuç Değerlendirme etkinliği kapsamında kesir konusu ile kek yapımını ilişkilendirerek sosyal projeler için ürettikleri ürünlerini satışa açtı.

Avustralya’yı Tanıyoruz!

Yüce Okulları, her ay farklı bir ülkeyi tanıyarak kültürlerarası yolculuğa çıkıyor. Aynı zamanda her ulusun temsil ettiği değerlere saygılı olmayı öğreniyor. Tematik aylarda Kasım ayı için etkinliklerin merkezinde Avustralya var. Sanatçı ruhlu Melbourne, limanıyla hafızalara kazınan Sidney ve keseli ayı koalanın memleketi Otway'in Milli Parkı bu ülkenin güzellikleri arasında.

Öğretmenler Günü Heyecanı

YÜCE Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sevinci yaşandı.