10 Kasım

Bugün yüzümüz yerde, bayrağımız yarıda. Ancak sonsuzluğa ulaşmasının 84.yılında Atatürk sevgisini gönderden indirmeyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz.

Büyük Önder insani nitelikleriyle anılıyor

Ülkemizi bağımsızlığına kavuşturup bizi çağdaş uygarlıkların arasında katan büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 84 yıl önce ebediyete intikal etti. Ata’nın hayata gözlerini yumduğu 9’u 5 geçe çalan siren sesleri tüm ülkede olduğu gibi YÜCE Okullarında da başları yere eğdirdi.

Uluslararası Öğrenci Kabul Töreni

Vatandaşı olmadığınız bir ülkede öğrenim gördüğünüzü düşünün. Okulunuzdan ne beklersiniz? Dersliklerden yemekhaneye, öğrencilerinden velilere ve öğretmenlere dek adil, barışçıl ve çok kültürlü bir okul iklimi…

İkinci yüzyıla doğru “Yaşasın Cumhuriyet!”

YÜCE Okulları Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine sahip çıkarak yüzüncü yaşına bir kala “Yaşasın Cumhuriyet” diyebilmek için 29 Ekim kutlamasında bir araya geldi. Tarihin en ileri yönetim düşüncesi Cumhuriyet okulumuzda düzenlenen törenle bir kez daha sahiplenildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimiz artık genç değil ama gençlerimizin her biri Cumhuriyet! Ulu Önderimizi ve şehitlerimizi anarak 99. yılında Cumhuriyet Bayramı’nızı kutlarız.

YÜCE Okulları, Aslanlı Yol’da

YÜCE Okulları, aramızdan ayrılışının yıl dönümüne doğru Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgâhında saygı ve özlemle anıyor.