Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE'de Karne Sevinci!

Ögrencilerimiz, 1.Dönem karnelerini ögretmenlerinden aldilar. Karnelerini alirken heyecanlarini gizleyemeyen ögrencilerimiz iyi bir tatili hak ettiler.

Ritmin Coskusu Dans Yarismasi!

Ortaokul ögrencilerimiz “Dans Senlikleri” etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Ritmin Coskusu Dans Yarismasi'na katildilar. 6 dans grubunun ve 4 bireysel dansçinin katildigi yarisma, dört jüri üyesi tarafindan degerlendirildi.

1.Dönem Portfolyo

"Özel YÜCE Okullari Anaokulu ve Ilkokul ögrencilerimiz Uluslararasi Bakalorya Ilk Yillar Programi (PYP) kapsaminda 1. dönem Portfolyo (Ürün Dosyasi) sunumlarini yaptilar. Sunumlarinda ögrencilerimiz PYP sorgulama ünitelerinde yaptiklari etkinlikleri ürün dosyalarini kullanarak aileleri ile bireysel görüsmelerde paylastilar.

"Feza Gürsey Bilim Merkezi" Gezi

3. Siniflar Kendimizi Düzenleme Biçimimiz temasinda bulunan "Varliklarin Hareket Özellikleri" konusunu desteklemek için Feza Gürsey Bilim Merkezine 11 Ocak 2019 günü gezi düzenledi.

Sinif Günü Etkinlikleri!

YÜCE Ilkokulu 1.Sinif ögrencilerimiz,"Sinif Günler" etkinliginde, dönem boyunca Temel disiplinler, Ingilizce, Almanca ve uygulamali derslerde ögrendiklerini bir araya getirerek velilerine farkli türlerde gösteriler izlettiler.

Çalisan Gazeteciler Günü kutlu olsun!

Yüce Okullarinda ortaokul ögrencileri, “Çalisan Gazeteciler Günü” nedeniyle düzenlenen söylesiye katildi.