Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Yüce Okullarında sınava hazırlık kursları hız kesmedi!

Eylül ayının ortalarından itibaren sınavlara hazırlık programlarına start veren Yüce Okullarında LGS ve YKS kursları harmanlanmış eğitim yöntemiyle aralıksız devam ediyor.

Yüce Okulları, geleceğin eğitiminin yapı taşlarını döşüyor!

Yüce Okullarında kullanılan ve büyük bir tecrübenin ürünü olarak oluşturulan yeni teknolojiler, sınıf ortamındaki eğitimle uzaktan eğitimi harmanlanmış eğitim modeliyle bir araya getirmeye imkân tanıyor. Yüce’de öğrenciler, bu işleyişe kolaylıkla uyum sağlayıp eğitimlerine kısıtlamasız ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.

YÜCE'de Yaşam ve Sınav Başarısı

20 Haziran 2020 tarihinde yapılan Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve 27 ve 28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üstün başarı elde eden öğrencilerimizin sonuç istatistiklerini ekteki görselde bulabilirsiniz.

YÜCE Ailesi yeni eğitim ve öğretim yılına güvenle başlıyor!

YÜCE Okulları, geçtiğimiz yılın kapanış töreninde olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim yılını da çevrimiçi olarak düzenlediği törenle açtı. Yaz dönemindeki çalışmalarıyla başarılarını hem akademik hem de teknolojik bakımdan geliştiren Yüceliler, yeni eğitim ve öğretim yılına kapılarını güvenle açıyor. Yüce Okulları, eğitim ve teknolojiyi bir araya getirme deneyimi sayesinde pandemi döneminde süreçten en az etkilenen kurumların başında geliyor. Çünkü Yüceliler, yüz yüze eğitimler ile uzaktan eğitimin eş zamanlı ve bir arada yapılabileceği koşulları sağlamış bulunuyor.

YÜCE Okulları, Yeni Öğretim Yılına Kapılarını Açıyor!

Örgün eğitime verilen aranın ve yaz tatilinin ardından Yüce Okulları, olası senaryolara hazırlıklı biçimde yeni döneme kapılarını açıyor. Hizmet içi eğitim haftalarında ise öğretmenler, geçmiş yılların birikimiyle, her koşula uyum sağlayabilecek istikrarlı bir planlama modeli üzerinde çalışıyor.

Okul Kapanış Töreni

Yüce Ailesi, birbirlerine güven ve inançla başladıkları eğitim ve öğretim dönemini, bu kez diğer yıllardan farklı şekilde kapattı. Ancak çok çalışmanın ve sorumluluklarını yerine getirmiş olmanın verdiği huzur ve onur sayesinde öğrencilerin içleri de çok rahat. Bu çerçevede Yüce Okulları, çevrim içi ortamda bir kapanış töreni düzenleyerek dönemi güzel mesajlarını ileterek tamamladı.