Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Öğretmenler Günü Kutlaması

YÜCE Okullarında 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Özlem ve Saygıyla Anıyoruz!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 82. yıl dönümünde saygı ve minnetle yad ediliyor. Bu yaslı günde YÜCE Okulları, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününü öğrencilerin, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen tören ve çevrim içi olarak düzenlenen programla gerçekleştirdi.

Yüce Okullarında Okul - Aile Birliği Yönetimi Kurulu Oluşturuldu

YÜCE Okullarında 2020-2021 Öğretim Yılı için, Okul ve Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Velilerimizle birlikte idareci ve öğretmenlerimizin doğal üyeler olarak hazır bulunduğu toplantı, önceki yıla ait faaliyetlerin dökümü ve değerlendirilmesiyle başladı.

YÜCE Liseleri, seminerlere devam ediyor

YÜCE Liselerinde, Ostim Tektik Üniversitesiyle birlikte düzenlenen seminer dizisinin ikincisi gerçekleşti. Dr. Begüm Şahin, öğrencilerimize kariyerlerini planlamaları konusunda önemli bilgilerini iletti.

Yüce Okullarında sınava hazırlık kursları hız kesmedi!

Eylül ayının ortalarından itibaren sınavlara hazırlık programlarına start veren Yüce Okullarında LGS ve YKS kursları harmanlanmış eğitim yöntemiyle aralıksız devam ediyor.

Yüce Okulları, geleceğin eğitiminin yapı taşlarını döşüyor!

Yüce Okullarında kullanılan ve büyük bir tecrübenin ürünü olarak oluşturulan yeni teknolojiler, sınıf ortamındaki eğitimle uzaktan eğitimi harmanlanmış eğitim modeliyle bir araya getirmeye imkân tanıyor. Yüce’de öğrenciler, bu işleyişe kolaylıkla uyum sağlayıp eğitimlerine kısıtlamasız ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.