Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE Okulları, Yeni Öğretim Yılına Kapılarını Açıyor!

Örgün eğitime verilen aranın ve yaz tatilinin ardından Yüce Okulları, olası senaryolara hazırlıklı biçimde yeni döneme kapılarını açıyor. Hizmet içi eğitim haftalarında ise öğretmenler, geçmiş yılların birikimiyle, her koşula uyum sağlayabilecek istikrarlı bir planlama modeli üzerinde çalışıyor.

Okul Kapanış Töreni

Yüce Ailesi, birbirlerine güven ve inançla başladıkları eğitim ve öğretim dönemini, bu kez diğer yıllardan farklı şekilde kapattı. Ancak çok çalışmanın ve sorumluluklarını yerine getirmiş olmanın verdiği huzur ve onur sayesinde öğrencilerin içleri de çok rahat. Bu çerçevede Yüce Okulları, çevrim içi ortamda bir kapanış töreni düzenleyerek dönemi güzel mesajlarını ileterek tamamladı.

YÜCE’li Öğrencimiz Ataberk Turan’dan Büyük Başarı!

Apple’ın her yıl düzenlediği Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı’na (WWDC) bu yıl Türkiye'den 6 öğrenci katılmaya hak kazandı. Bu öğrenciler arasında YÜCE’li Ataberk Turan da var. Çalışmalarıyla teknoloji devlerinin dikkatlerini üzerine çeken geç yazılımcımız başarılarıyla göz dolduruyor.

YÜCE Okullarında 19 Mayıs coşkusu, yüreklere umut serpti.

YÜCE Okulları, küresel salgına rağmen ulusal bayramlarımızı çevrimiçi ortamda kitlesel şekilde kutlayarak öne çıkıyor. Yüce’de bu kez Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı canlı yayınla kutlandı. Yüceli gençlerin yeteneklerini sergiledikleri yüksek katılımlı kutlamalar, duygu yoğunluğuyla göz doldurdu.

Yüce Okulları, 23 Nisan coşkusuyla bir ilke imza attı!

Yüce Okulları, 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eş benzeri görülmeyen organizasyonla kutlayarak görkemli bir bayram coşkusunu yaşatmayı bir kez daha başardı. Kovid-19 virüs salgınının 23 Nisan kutlamalarına gölge düşürmesine izin vermeyerek yaratıcılıklarına bir yenisini daha ekleyen Yüce Okulları’nın bu başarısı en çok, bu zor koşullar altında eğitim faaliyetlerine kesintisiz devam eden öğrencilerimizi sevindirdi.

Yüce Okulları, teknolojik deneyimleriyle yoluna devam ediyor!

Yüce Okulları, öncüsü olduğu “Eğitim için Teknoloji” ilkesine bağlı kalarak hazırladığı eğitim modeli sayesinde uzaktan eğitime hazırlıklı başladı. Bu nedenle yaşanan zorunlu koşulları, geleceğin eğitimine katkı sunacak öğretici bir deneyim olarak değerlendiriyor.