Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE'de Sınav Başarısı

1 Haziran 2019 tarihinde yapılan Liselere Giriş Sınavının (LGS) sonuçları açıklanmış bulunuyor. Üstün başarı elde eden öğrencilerimizin sınav sonuç istatistiklerini ekteki görselde bulabilirsiniz.

Yüce Okulları Halk Dansları Takımımız İspanya’da!

Özel Yüce Okulları Halk Dansları Takımı öğrencileri İspanya’da düzenlenen Uluslararası Halk Dansları ve Şarkıları Festivali’ne katıldı.

YÜCE’de Karne Heyecanı!

Bütün yıl boyunca emek veren ve gayret gösteren YÜCE’li Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşadılar.

Yüce Okullarından bir zaman yolculuğu

Yüce Okullarında geleneksel olarak düzenlenen YÜCElen Gençler Galası öğrenci, öğretmen, idareci ve velileri konferans salonumuzda nostaljik bir yolculuğa çıkardı. 1960 ve 70’li yılların modasına uygun bir içeriğin sunulduğu gecede bu kez katılımcılar da etkinliğin dikkat çeken aktörleri olarak öne çıktı.

"Yaşam Kaynağı: Enerji”

Yüce Okullarında hazırlık sınıfı öğrencileri, Oyun ve Fiziki Etkinlik dersinde birleştirilmiş hareketler ile yarışmalı oyunlara yer ayırdı.

"Pilates"

Yüce Okullarında ön hazırlık sınıfı öğrencileri, Oyun ve Fiziki Etkinlik dersinde birleştirilmiş hareketler ile çocuk pilatesi ve denge çalışmaları yaptı.