Ana Sayfa / Güncel / Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni Coşkusu!

Yüce Okullarında, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Matematikte Farklılaştırılmış Etkinlik - Olasılık Hesaplamaları

Yüce Okullarında 4. Sınıf öğrencileri, matematik dersinde olasılık hesaplamalarına başladı.

Matematik Çalıştayı!

Yüce Okulları’nda düzenlenen Matematik Çalıştayının konuk listesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Özer Öztürk ve ODTÜ Matematik Bölümü’nden Hakan Güntürk vardı.

Sergi Ünitesi Çalışmaları Devam Ediyor!

Yüce İlkokulunda sergi ünitesi araştırma kulübümüz, “Gezegeni Paylaşma” teması kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

YÜCE'li sporculardan başarı!

Okulumuzu Yelken Optimist dalında temsil eden 6-C sınıfındaki öğrencimiz Kaan Koçver, İl müsabakalarında 2. olmuştur.

Yüce Koleji Öğrencileri Okuma Saatinde

Yüce İlkokulu öğrencilerimiz Okuma Saati etkinlikleri kapsamında Yüce Koleji öğrencilerimiz Onur Kalınyazgan, Okyanus Hasırcı ve Hollanda'dan gelen değişim programı öğrencisi Tristan Koole'ı dinlediler.