Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Akademik Başarı Belgesi Töreni!

YÜCE Okullarında birinci yarıyılın son gününde karne heyecanı yaşayan öğrenciler arasından bütün düzeylerde ilk üç sırada yer alma başarısını gösterenler Davranış Değerlendirme Kurulunun olumlu davranışları ödüllendirme kararı çerçevesinde akademik başarı belgesiyle ödüllendirildi.

YÜCE’de Karne Sevinci!

YÜCE Okullarında eğitim yılının birinci dönemi, öğrencilerinin karnelerini sevinç içerisinde öğretmenlerimizden teslim almasıyla tamamlandı.

Teknolojinin gelişim sürecini öğreniyoruz!

Yüce İlkokulunda 4. sınıf öğrencileri, teknolojinin gelişmişlik düzeyinin geçmişte nasıl olduğunu ve ancak günümüzde hangi aşamaya geldiğini merak etti.

“Somali’yi Tanıyoruz!”

YÜCE Okulları, tematik ay kapsamında Somali ülkesini tanıdı.

1/B sınıfı sahnede!

YÜCE İlkokulu’nda 1/B şubesi, düzenlenen Sınıf Günü etkinliğinin heyecanını yaşadı. Bu şubenin öğrencileri, sene boyunca geliştirdikleri yetenekleriyle aileleri için sahne aldı.

1/A sınıfı sahnede!

YÜCE İlkokulu’nda 1/A şubesi, düzenlenen Sınıf Günü etkinliğinin heyecanını yaşandı. Bu şubenin öğrencileri, sene boyunca geliştirdikleri yetenekleriyle aileleri için sahne aldı.