Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE’de 2019-2020 öğretim yılına hazırlık çalışmaları başladı!

Yeni öğretim yılı yaklaşırken Yüce Okullarında öğretmenler, açılış ve tanışma toplantısıyla hizmet içi seminer dönemine başladı. Okulumuzun konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan liderlik ederken idari kadromuz ve öğretmenlerimiz hazır bulundu.

YÜCE'de Sınav Başarısı

1 Haziran 2019 tarihinde yapılan Liselere Giriş Sınavının (LGS) sonuçları açıklanmış bulunuyor. Üstün başarı elde eden öğrencilerimizin sınav sonuç istatistiklerini ekteki görselde bulabilirsiniz.

Yüce Okulları Halk Dansları Takımımız İspanya’da!

Özel Yüce Okulları Halk Dansları Takımı öğrencileri İspanya’da düzenlenen Uluslararası Halk Dansları ve Şarkıları Festivali’ne katıldı.

YÜCE’de Karne Heyecanı!

Bütün yıl boyunca emek veren ve gayret gösteren YÜCE’li Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşadılar.

Yüce Okullarından bir zaman yolculuğu

Yüce Okullarında geleneksel olarak düzenlenen YÜCElen Gençler Galası öğrenci, öğretmen, idareci ve velileri konferans salonumuzda nostaljik bir yolculuğa çıkardı. 1960 ve 70’li yılların modasına uygun bir içeriğin sunulduğu gecede bu kez katılımcılar da etkinliğin dikkat çeken aktörleri olarak öne çıktı.

"Pilates"

Yüce Okullarında ön hazırlık sınıfı öğrencileri, Oyun ve Fiziki Etkinlik dersinde birleştirilmiş hareketler ile çocuk pilatesi ve denge çalışmaları yaptı.