Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE Okullarında 19 Mayıs coşkusu, yüreklere umut serpti.

YÜCE Okulları, küresel salgına rağmen ulusal bayramlarımızı çevrimiçi ortamda kitlesel şekilde kutlayarak öne çıkıyor. Yüce’de bu kez Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı canlı yayınla kutlandı. Yüceli gençlerin yeteneklerini sergiledikleri yüksek katılımlı kutlamalar, duygu yoğunluğuyla göz doldurdu.

Yüce Okulları, 23 Nisan coşkusuyla bir ilke imza attı!

Yüce Okulları, 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eş benzeri görülmeyen organizasyonla kutlayarak görkemli bir bayram coşkusunu yaşatmayı bir kez daha başardı. Kovid-19 virüs salgınının 23 Nisan kutlamalarına gölge düşürmesine izin vermeyerek yaratıcılıklarına bir yenisini daha ekleyen Yüce Okulları’nın bu başarısı en çok, bu zor koşullar altında eğitim faaliyetlerine kesintisiz devam eden öğrencilerimizi sevindirdi.

Yüce Okulları, teknolojik deneyimleriyle yoluna devam ediyor!

Yüce Okulları, öncüsü olduğu “Eğitim için Teknoloji” ilkesine bağlı kalarak hazırladığı eğitim modeli sayesinde uzaktan eğitime hazırlıklı başladı. Bu nedenle yaşanan zorunlu koşulları, geleceğin eğitimine katkı sunacak öğretici bir deneyim olarak değerlendiriyor.

İstiklal Marşı’nın Kabulü YÜCE Okulları’nda Kutlandı!

YÜCE Okulları’nda, İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 99. yıl dönümü, “İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy” adlı etkinlikle kutlandı.

Yüce’li minikler saygı duruşunda!

YÜCE Anaokulu öğrencileri bugün, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudu.

Sergi Kulübü Toplantılarına Devam Ediyor...

YÜCE İlkokulunda 4.sınıf öğrencilerinin sergi serüveni devam ediyor.