Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkıp millî mücadeleyi başlatarak ülkemizin bağımsızlığının önemli işareti fişeğini yaktığı günün üzerinden 102 yıl geçti. Ancak kurtuluşun ateşi gençlerimizin yüreklerimizde sıcak. YÜCE’li gençler de Atatürk’ün ilk adımını 19 Mayıs’ta attığı yolun sıra neferleri olarak en önde gelen takipçilerinden. Başarılarıyla kendilerinden çokça söz ettiren YÜCE’li gençlerimizin düzenlediği son organizasyon ise okulumuz için çevrim içi yöntemle düzenlenip göz dolduran 19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı töreni oldu.

Yüce Okulları, 23 Nisan’da umut ve cesaretle doldu!

Ülkemizde bayram olarak ilk ilan edilen tarih, TBMM’nin açıldığı gün, 23 Nisan’dır. Büyük Meclis’in açılması, ülkemizde demokrasinin kurumsallaşması için egemenliğin halka devredildiğini ifade eder. Aynı zamanda bu önemli günü Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara armağan ederek onları milli egemenlik sevincine ortak etmiştir. Bu tarihten itibaren çocuklarımız, daima bize geleceğimizin aydınlık günlerini müjdelemektedir. Bu nedenle YÜCE Okulları, en özel hazırlıklarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için gerçekleştirir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, YÜCE Okullarında, çevrim içi yöntemle düzenlenen törenle kutlandı.

Yüce Okulları, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünü çevrim içi törenle andı. Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan’ın YÜCE Ailesi’ne hitabıyla başlayan tören, koro ve orkestra takımlarının üstün performanslarıyla devam etti. Liseli öğrencilerimizin Ayak İzleri adlı oratoryosu ise ülkemizi işgalden kurtaran kahramanlara minnet duygularımızı iletme görevimizi yerine getirdi.

YÜCE’de 100. Günüm!

YÜCELİ Öğrencilerimiz Sömestr Tatilinde!

Hoş Geldin 2021!