Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Kayaçların Rengi Neden Farklı?

Yüce İlkokulunda 4. sınıf öğrencileri IB-PYP’nin “Bulunduğumuz Mekân ve Zaman” adlı disiplinler üstü temasında “Kayaçların renkleri neden farklı?” sorusunu araştırmak için okulumuzun bahçesinde keşfe çıktı.

Stand in the right order!

Bu hafta 1. sınıf öğrencileri İngilizce dersinde IB-PYP’nin “Kendimizi Düzenleme Biçimimiz” adlı disiplinlerüstü teması kapsamında “1-20 arası rakamlar” konusunu içeren “Stand in the right order!” isimli eğitsel oyunu oynadı.

“7 Renk Anadolu Kültür Motifleri” Sergisi

Yüce Okulları, bu hafta “Kültürümüzü Tanıyoruz” başlıklı etkinlikler kapsamında “7 Renk Anadolu Kültür Motifleri” adlı sergiye sahne oldu.

4 Oldum, Sergi Zamanı!

Yüce İlkokulunda 4.sınıf öğrencileri, IB-PYP'nin 'Gezegeni Paylaşma' temamız ile ilgili yapılacak olan sergimiz için, 'Sergi Nedir?' sorusuna cevap aradılar.

“Pakistan’ı Tanıyoruz!”

Yüce Okulları, tematik ay kapsamında Pakistan ülkesini tanıdı.

2. Sınıflar Japon Vakfında!

Yüce İlkokulunda 2. Sınıf öğrencileri, IB-PYP’nin “Kim Olduğumuz” disiplinler üstü teması kapsamında Kayıp Ada hikayemizde yer alan adalar ülkesi Japonya kültürünü yakından tanımak amacıyla Japon Vakfı’na ziyarette bulundular.