Özel YÜCE Okul Öncesi Yabancı Dil

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Özel YÜCE Okul Öncesi Yabancı Dil

YÜCE Okul Öncesinde Hem İngilizceyi Öğrenme, Hem İngilizce Yoluyla Öğrenme!

Özel YÜCE Okul Öncesinde öğrenciler İngilizceyi hem dilin kazanıldığı hem de dil yoluyla öğrenme yaklaşımı ile öğrenirler. Yoğun İngilizce programı ile öğrenciler yabancı dili okul yaşamlarının bir parçası olarak görür ve içselleştirirler.

Özel YÜCE Okul öncesinde yabancı dil öğretiminde referans olarak Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (Common European Framework) kullanılmaktadır. YÜCE Okullarında bu çerçeveye uygun olarak hazırlanan ve MEB Talim Terbiye Kurulu tarafından onaylanan dil öğretim programı kullanılmaktadır. Avrupa Dil Gelişimi Dosyası (European Language Portfolio) kullanımı da uygulamalar içindedir.

YÜCE Okulları, Avrupa’da yabancı dil eğitim ve öğretim alanında eğitimin kalitesini belgeleyen önemli bir kuruluş olan EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services) tarafından tam yetkili K12 düzeyinde ilk ve tek okuldur. Ayrıca YÜCE Okulları yeni, yaratıcı ve başarılı dil öğretme ve öğrenme uygulamalarına verilen Avrupa Dil Ödülü’nü 2006 yılında kazanmıştır.

Okulumuz İngilizce yabancı dil eğitimi ön hazırlıktan itibaren lise son sınıfa kadar bir süreklilik halinde devam eder. Avrupa Ortak dil ölçütlerine-CEFR’a göre İngilizce dilinde öğrencilerimiz lisede, C1 düzeyinde yani bağımsız kullanıcı olarak okulumuzdan mezun olurlar.

Okulumuz Almanca yabancı dil eğitimi birinci sınıftan itibaren lise son sınıfa kadar bir süreklilik halinde devam eder.