Özel YÜCE Okul Öncesi Standartlar

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Özel YÜCE Okul Öncesi Standartlar

Özel YÜCE Okul Öncesinde ulusal ve uluslararası standartlarda çok yönlü eğitim!

Özel YÜCE Okul öncesinde yaratıcılığı teşvik eden, düşünme becerilerini geliştiren, bireysel farklılıkları destekleyen, karakter gelişimine önem veren ve geleceğin ihtiyaçlarını gözeten eğitim modeline dayanmaktadır.

MEB öğretim programı gerekliliklerini sağlarken aynı zamanda IB-PYP öğretim programı kazanımları doğrultusunda harmanlanmış bir öğretim sunmaktadır.

Özel YÜCE Okul öncesinde eğitim programı, MEB müfredat konu ve kavramlarını esas almaktadır. Bununla ilgili olarak okul öncesi çocuklarının gelişimsel özelliklerini ve gereksinimlerini karşılamayı, gelişim alanlarının birbiriyle olan etkileşimini desteklemeyi, öğrencinin tüm alanlarındaki davranışlarını daha üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.

MEB Okul Öncesi Eğitim Programı hedefleri ve IB-PYP öğrenme çıktıları göz önünde bulundurularak hazırlık ve ön hazırlık grupları için belirlenen kazanımlar akademik yıl içerisinde öğrencilerin gelişim dönemi özelliklerine göre planlanır.