Yüce Okulları, Ata’nın huzurunda!

YÜCE Okulları, her yıl, aramızdan ayrılışının yıl dönümü geldiğinde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgâhında saygı ve özlemle anıyor.
Yüce Okullarının okul yönetimi, idarecileri, okul ve aile birliği yöneticileri ile lise öğrencileri bir kez daha Atatürk’ün huzuruna çıktı. Pandemi nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu anma töreni, YÜCElilerin Ulu Önder’in sonsuzluğa intikalinin 83. yıl dönümünde saygı ve özlem duygularıyla Aslanlı Yol’a çıkmasıyla başladı. Ardından Anıtkabir’e gelinmesiyle birlikte Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakmalarının ardından Misak-ı Millî Kulesi’ne geçerek okulumuz adına Özel Defter’i imzaladı. Anıtkabir ziyareti, avluda geleneksel hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.