Haberler

 Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Hoş Geldin 2021!

YÜCE Okulları, çevrim içi düzenlenen yılbaşı kutlamalarıyla 2021 yılına heyecanlı bir giriş yaptı.

2020 yılı tüm dünyada zorlu bir yıl olarak anılacak. Bu yıl özellikle öğrencilerimiz açısından farklı deneyimlerle ve kendilerine kattıkları yeni değerlerle sona eriyor. Öğrencilerimiz bu süreçte şartlar gereği arkadaş ve öğretmenleriyle aralarına fiziki mesafe koymak zorunda kaldılar. Ancak şartlar ne olursa olsun bu yılı YÜCE Ailesi olarak birlik içinde daha da güçlenerek tamamlıyoruz.

YÜCE Okullarında bütün düzeyler, 31 Aralık Perşembe günü “Hoş Geldin Yeni Yıl” etkinlikleri kapsamında bilgisayar başında hazır bulundu. İlkokul, ortaokul ve liselerimizde Yüceli öğrenciler, kameralarını açarak derslerine devam etti. Kutlama saati gelince öğrenciler, yeni yıl mesajlarını arkadaşlarına ve öğretmenlerine iletti. Beklentiler arasında okula dönmek ve okula özlem duyguları ağırlık kazandı. Bunun ardından öğrencilerimizin mesajlarının yer aldığı videolardan oluşan bir kolaj takip edildi. Son olarak güzel bir anı olması dileğiyle geçen yılın yeni yıl kutlamalarının yer aldığı bir fotoğraf gösterimi izlendi.

YÜCE Anaokulu ise kış bahçesinin süslenmesinin ardından mesafe kurallarına uyarak yılbaşı kutlamalarını gerçekleştirdi. Sınıf, müzik ve beden eğitimi öğretmenlerimizin eşliğinde bir araya gelen minikler, dans edip şarkılar söyledi. YÜCE Ailesi olarak sağlıklı, mutlu ve umut dolu bir yıl diliyoruz.

Adres Bilgileri