Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

"18-22 Mart Ulusal Kahramanlarımız Haftası"

Vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadele eden kahramanlarımızı anma ve onlara olan minnettarlığımızı ifade etme haftasındayız. 18-22 Mart Ulusal Kahramanlarımız Haftası boyunca çocuklarımızla birlikte, geçmişimizin cesur yüreklerini onların destansı mücadelelerini ve bu toprakları bize vatan kılan olağanüstü fedakârlıkları anma fırsatı bulacağız.  Bu hafta kapsamında okulumuzda düzenleyeceğimiz etkinliklerle çocuklarımıza atalarımızın mirasını, tarihimizin dönüm noktalarını ve milli değerlerimizin önemini aktaracağız. Onlara geçmişten aldığımız ilhamla geleceğe nasıl yön verebileceğimizi ve kahramanlarımızın izinde nasıl ilerleyebileceğimizi göstereceğiz. Bu haftada anaokulundan liseye tüm öğrencilerimiz yaş gruplarına uygun şekilde düzenlenecek etkinliklerle tarihimizi daha yakından tanıyacak ve bu büyük mirasın bir parçası olmanın gururunu yaşayacaklar. Her bir etkinlik, öğrencilerimizin milli bilinçlerini pekiştirmenin yanı sıra onlara kahramanlarımız gibi cesur, fedakâr ve vatansever bireyler olmanın önemini anlatmayı amaçlamaktadır.