21. Yüzyılın öğretmeni olmaya hazır mısınız?

YÜCE Okulları 2024-2025 öğretim yılı İK başvuruları başladı!

21. yüzyıl eğitimiyle, öğretmenler doğru soruları soran, araştıran ve öğrencilerle birlikte öğrenen liderler olarak tanımlanıyor.

Uluslararası Bakalorya programlarında süreklilik sağlayan YÜCE Okullarında öğretmen veya idareci olarak görev almak ve 21. Yüzyıl Eğitimi çerçevesinde öğrencilere rehber olmak ister miydiniz?

Aranan Nitelikler

Yeniliklere ve kişisel gelişime açık, Program geliştirmeye ilgili, Akademik disiplin içerisinde hareket eden, Kavram ve beceri temelli öğrenimi benimseyen, Öğrencilere doğru soruları yönelten ve rehberlik eden,

Kısaca, öğrendikçe ne kadar az şey bildiğinizi, gidecek yolun daha çok uzun olduğunu düşünüyorsanız, 21. Yüzyılın öğretmeni olma yolundasınız demektir.

YÜCE bir eğitim kurumu olarak öğretmenlerine 21. Yüzyıl eğitimi için ihtiyaç duyacakları akademik standartları ve fiziksel gereksinimleri oluşturmakta, kişisel gelişim sürecinde onlara rehberlik yapmaktadır.

Açık Pozisyonlar

Okul Öncesi

İlkokul

• Sınıf Öğretmeni