2022'ye Merhaba!

2022’ye Merhaba!

YÜCE Okullarının öğrencileri, 2022 yılına “Hoş Geldin Yeni Yıl” etkinliğiyle keyifli bir başlangıç yaptı.

YÜCE Anaokulu ile İlkokulunda öğrenciler, sınıf öğretmenleri eşliğinde yaptıkları kutlamalara “2022’ye Merhaba Partisi” adını verdi. Pasta eşliğindeki kutlamalardan sonra düzenlenen eğlenceli aktiviteler anılarda iz bıraktı. Ortaokul ve lise öğrencileri ise kutlamalarını konser dinletisiyle taçlandırdı. Coşkulu bir yeni yıl partisi için bir araya toplanan öğrenciler, Yücelen Gençler Orkestra Takımı’nın yeni yıl konseri ile bir takvim yılını daha noktaladı. Akademik ve sosyal bakımdan verimli bir yılı geride bırakan öğrenciler, yeni yılı yeni başlangıçlar ve başarılarının devamı için karşılarken oyunlar oynadı, şarkılar söyledi. YÜCE’de yeni yıl kutlamaları, öğrencilerin iyi dileklerini birbirleriyle paylaşması ve temsili geri sayımla son buldu.