YÜCE Radyo’da Söyleşi

YÜCE Okulları, 8 Mart Kadın Günü etkinliklerine devam ediyor. Son olarak ilkokul öğrencileri, bu anlamlı haftada rehberlik öğretmenimizin kolaylaştırıcılığında okulumuzun yayın organı YÜCE Radyo’dan canlı yayımlanan bir söyleşiye katıldı. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen eğiten, yetiştiren, bizi biz yapan, ailenin ve toplumun temel taşı kadınların hakları konusunda duyarlı olmak için ilkokul sınıflarından temsilcisi öğrenciler, kendilerine sunulan bu olanakla düşüncelerini paylaştı. Kendilerini ifade etme yeteneklerini ortaya koyan öğrenciler, öğretmenleriyle gerçekleştirdikleri bu söyleşiyle geleceğin neslinin eşitlik konusundaki sesini yükseltti.