Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri düzenlenen Türkiye’ye özgü bir kutlama gündür. Bu vesileyle Yüce Okulları, Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ömür Ünver’i konuk etti. Konferans salonunda gerçekleşen söyleşi, konuğumuzun kendisini takdimiyle başladı. Gazetecilik mesleğini öğrencilerimiz için tanıtan Ünver, öğrencilerden gelen mesleğin zorlu yanlarının ne olduğu, neden bu mesleği tercih ettiği yönünde sorulara cevap verdi. Öğrencilerimize doğru habere ulaşma ve iletişim aygıtlarını etkili değerlendirme konularında medya okuryazarlığı önerileri sunan Ünver’in konuşması, öğrencilerin ilgili ve merakları eşliğinde noktalandı.