Akademik Başarı Belgesi Töreni!

YÜCE’de, birinci dönemin son gününde karne heyecanı yaşandı. Derslerin ve sosyal etkinliklerin bugüne kadar hız kesmeden devam ettiği okulda, akademik başarı belgesinin kimler tarafından alınacağı merak konusu edilmişti. İdarecilerin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde keyifli anlar yaşandı. Okulun ve 8. sınıfların birincisi Ada Emin’e Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan, 7. sınıfların birincisi Selin Gürkök’e Genel Müdürümüz Yiğit Demirtürk, 6. sınıfların birincisi Ayşe Reyyan Erşen’e Okul Müdürümüz İlhan Şanver, 5. sınıfların birincisi Derin Tuzlu’ya ise Müdür Yardımcımız Cemal Ünlüyalvaç belgelerini takdim etti. Bu düzeylerinde ikinci ve üçüncü olma başarısını sergileyen öğrencilerimiz ise belgelerini sınıf öğretmenlerinden teslim aldı. Ödül töreni, tatil dilekleri ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.