“Ürdün’ü Tanıyoruz!”

YÜCE Okulları, her ay farklı bir ülkenin kültürel özelliklerini tanımak için etkinlikler düzenliyor. Tematik aylar için şubat ayı etkinliklerimizin merkezindeyse Ürdün ülkesi var. İlk olarak anaokulu öğrencilerimiz ile buluşan Ürdünlü öğrencilerimiz, burada mini bir söyleşiyi gerçekleştirdi. Ardından ortaokul öğrencilerimiz, bu doğrultuda Ürdünlü öğrencilerimiz tarafından  bu ülkenin kültürel özelliklerini tanıtıldığı söyleşiye katıldı. Söyleşide öğrencilerimize Ürdün’de yaşama deneyimlerini aktaran  Ürdünlü öğrencilerimiz, gelen soruları içtenlikle cevapladı. Bu ülkenin kültürel değerlerini içerisinde barındıran söyleşi ve sunum etkinlikleri, öğrencilerimizin yeni bir ülkeyi, o ülkenin bir vatandaşının izlenimleri üzerinden tanımasıyla verimli ve çekilen fotoğraflarla keyifli bir biçimde noktalandı.